Снимки на ръчно изработени сувенири, които ще бъдат предложение на традиционния Великденски

...
Снимки на ръчно изработени сувенири, които ще бъдат предложение на традиционния Великденски
Коментари Харесай

Майките показаха сувенирите за Великденския базар

Снимки на ръчно направени сувенири, които ще бъдат предложение на традиционния Великденски благотворителен базар, разгласиха от звеното на Движението на българските майки в Пазарджик.

Тази година базарът ще се организира на 30 и 31 март на площад „ Константин Величков “ – Тортата, в Пазарджик. Посетителите и приятелите на неправителствената организация ще могат да се насладят и да закупят ръчно направени сувенири, изпратени от другари и съидейници на пазарджишките майки от цялата страна.

Организаторите на базара припомнят, че задачата на самодейността, с изключение на набирането на средства, е да призоват възприятието за отговорност и състрадателност на пазарджишката общност, а също и да заздравят положените основи на щедрост и взаимопомощ, като част от ръководството на община Пазарджик. С проявата майките се пробват и да пробудят и призоват за съпричастност и приемливост към „ ничиите ” деца.

Традиционно, събраните от благотворителната демонстрация средства ще бъдат потребление за продължение на плановете на Движението на българските майки, ориентирани към деца, настанени в институции и приемни деца от региона.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР